Een Introductie

Een Introductie

Onderscheidend

Een achtergrond als internationaal mode ontwerper en textiel docent gecombineerd met interieur retail ervaring, samen alweer 30 jaar, geeft mij de unieke mogelijkheid om onderscheidende en tijdloze interieurs te ontwerpen. Mijn klanten zijn zowel particulieren als bedrijven in retail en horeca.

Maatwerk

Door goed naar de eisen en wensen van mijn klanten te luisteren en hen tegelijkertijd te inspireren met nieuwe ideeën komen we samen tot maatwerk om hun droom interieur te realiseren. Kenmerkend voor mijn projecten is het samen gaan van heldere lijnen, functionaliteit en grote gebaren met verfijnde en sfeervolle elementen als kleur, materiaal, textuur en vorm.

Storytelling

Door onderzoek naar de sociale geschiedenis van een streek of locatie om te zetten in een verhalend concept geef ik anders anonieme hotels en gebouwen authenticiteit; warmte en persoonlijkheid met een herkenbare ‘couleur locale’.

Samenwerking

Ik hecht waarde aan de samenwerking met andere disciplines zoals grafisch ontwerpers, kunstenaars, meubelmaker en aannemers. Dit stelt mij in staat om projecten te realiseren en producten voor interieur projecten te ontwikkelen die een specifiek verhaal of thema vertellen. Deze samenwerkingen hebben geresulteerd in de realisatie van unieke interieurs, behangen, kunstwerken, stoffen, verlichting en meubilair.

Wanna Have

Voor de hospitality branche richt ik mij zowel op de wensen van de gasten als die van de exploitanten, altijd op zoek naar de juiste balans. Bovenal streef ik naar een gastvrije en comfortabele ervaring met een hoge "wanna have" factor voor thuis en “wanna sit” beleving voor restaurants en bars. Mijn standpunt is dat deze interieurs bijzonder, eigentijds en luxueus moeten zijn met een lange houdbaarheidsdatum. Door een project concept niet alleen toe te passen in alle ruimtes maar ook op producten als accessoires en servies ontstaat een totaal beleving die zeker zal bijdragen aan een onvergetelijke bezoek of verblijf.